Tylko dla dziewczyn, tylko dla ciebie
Jak w temacie ? Macie jakiś styl? Należycie do jakiejś subkultury? Pochwalcie się
!
Ja jestem normalna, czyli bluzka+dżinsy+trampki, rbk'i albo martensy... A wy?
ja słucham rocka , metalu a ostatnio przeżywam zafascynowanie punkiem (polskim) . lubię te teksty które dla ogółu wydają się idiotyczne , ale mają wyższy sens. ubieram się raczej na ciemno ale nie ma reguły po prostu ciemne ładnie kontrastuje z moją karnacją , co nie oznacza że nie ubieram czasem różowej bluzeczki . uwielbiam trampki
można powiedziec że jestem trochę odmieńcem , manifestuję głośno swoje zdanie. ale nie ubieram się jak metal , jeszcze .
uprzedzam stwierdzenie - nie jestem pseudo metalowym debilem który fascynuje się piciem krwi i dla którego szczytem szpanu jest pójście na cmentarz w pełni księżyca . bo większośc ludzi tak niestety odbiera tę jakże barwną subkulturę . i nie uważam się za metala - zbyt krótko słucham tej muzyki .
Przyznam się że całkiem niedawno zakończyłam mój mroczny styl wtedy glany+spódniczka(czarna)+rajstopy(fioletowe) to był kompletny mus
Ogólnie ubierałam się na czarno, miałam całe czarne oczy (tyle kredki ile wlazło xd) ale to minęło... jednak wolę siebie "normalną"...
Dzisiaj farbuję sobie włosy - po raz kolejny... a właściwie rozjaśniam, robię pasemka, b. jasny blond... Chciałam platynowe, ale mama powiedziała że mogę TYLKO na wakacje ale wtedy CAŁE WŁOSY!!!! Kocham platynę!!!!!!!
Ja teraz ubieram się tak jak Infinity T-shirt, zazwyczaj rurki + trampki. I love conversy <33
Też kiedyś miałam taką faze , że nosiłam glany , czarny makijaż ale z wiekiem mi przeszło
Koleżanki namawiały mnie w wakacje na przefarbowanie włosów ale nie dałam się namówić . Kocham moje czekoladowe fale <3
Jak zrobi się cieplej mam zamiar nosić jakieś fajne sukienki np. w kwiatki i do tego trampki
Ostatnio edytowany przez Phoebe_ (2011-03-21 08:58:43)
Ja nie mam swojego stylu Po prostu jeansy , rurki koniecznie , najlepiej czarne ! Ja kocham czarny i fioletowy <3 ! Ale żeby nie było emo nie jestem ! Dobra , ale wracając do tematu . Tshirt lub bluzy , rozpinane ( mam chyba z 10
) albo z napisami zakładane przez głowę ( mam chyba z 5 ; P ) .W szafie mi się nie mieszczą . No i koniecznie trampki ! Lubie conversy ! Ale obojętnie jakie byleby były ;P . Ale do sql noszę okropne mundurki ! Fee
[ http://www.wygodnie.com/7,koszula-class … -blue.html ]o cuś takiego ! Ale będę w gimnazjum to już ich nie będzie .
A co do stylu to tak jak powyżej ubiór ,a co do muzyki to kocham rock ! Ja go po prostu UBÓSTWIAM ! A najbardziej Evanescence !
A jak by co to tu pisze sylwunia205 z kafeterii ;P
Ale nie namawiajcie mnie do powrotu ! Bo . . . Chcę o tym zapomnieć.